Nieuw cultuurmagazine wordt gemeentebreed huis-aan-huis bezorgd.

HEERENVEEN – Op vrijdag 25 januari krijgen alle inwoners van de gemeente Heerenveen gratis het nieuwe cultuurmagazine thuis bezorgd. Een magazine vol verhalen van verschillende mensen die dansen, muziek maken, erfgoed bestuderen, theater maken en kunstenaar of schrijver zijn. Daarnaast zit er in het magazine een overzicht van alle, tot nu toe, bekende cultuuraanbieders in onze regio. Het magazine is een initiatief van de culturele partners die hiermee iedereen willen laten kennis maken met het brede aanbod in onze regio. Het magazine valt hierdoor onder het culturele initiatief CultuurpleinHeerenveen.nl. Voorafgaand aan de bezorging is er een grote puzzelzoektocht in alle wijken en dorpen van de gemeente Heerenveen. Vanaf maandag 14 januari worden er elke dag 2 puzzelstukken ergens in de gemeente verstopt. Wie zal ze vinden? Er worden, per puzzelstuk, 3 hints gegeven via de facebookpagina van CultuurpleinHeerenveen. Als je een puzzelstuk vind neem je die op zaterdag 19 januari...

Lees verder »