Nieuwjaarsconcert in Museum Belvédère

HEERENVEEN – Op zondag 20 januari 2019 begint om 11:00 uur het Nieuwjaarsconcert in het Museumcafé van Museum Belvédère, in samenwerking met de Heerenveense Kunstkring. Deze stichting organiseert al meer dan zestig jaar kamermuziekconcerten en heeft deze keer het professionele BRISK Recorder Quartet Amsterdam uitgenodigd. Het concert duurt een uurtje en biedt de gelegenheid om elkaar een ‘gelukkig nieuwjaar’ te wensen. Daarna zwieren we met een luchtig drankje het nieuwe jaar in. BRISK betekent levendig en wakker. Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid – dat zijn de ingrediënten voor een concert van het professionele BRISK Recorder Quartet Amsterdam. Het kwartet verschijnt altijd op het podium met een enorme verzameling blokfluiten. Sinds de oprichting in 1986 gaf BRISK talloze concerten op podia en festivals van naam in vele Europese landen, Canada en de VS. BRISK maakte opnamen voor radio en televisie in Nederland en in het buitenland, en is...

Lees verder »