Nieuwjaarstoernooi Triumphera uit Kollum

Vrijdagavond 11 januari 2019 organiseerde volleybalvereniging Triumphera uit Kollum weer het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi.Het was dit jaar opnieuw een groot succes met deelnemers uit zowel recreatief als competitie spelende teams van de vereniging totaal 45 spelers. De volleyballers waren verdeeld over 7 teams, allen met een toepasselijke teamnaam in de Oud & Nieuw sfeer. Er werden gezellige maar zeer fanatieke wedstrijden gespeeld.De overwinning ging naar het team ‘De Oliebollen’, die bij de prijsuitreiking haar prijs in ontvangst mocht nemen. Tot slot werd in de kantine het nieuwe jaar ingeluid onder het genot van een hapje en een drankje. Er werd getoast op een gelukkig, sportief en gezond 2019!Nieuwjaarstoernooi Triumphera uit Kollum

Lees verder »