Friese Boys met ruime cijfers langs WWS

Friese boys speelde zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen WWS. Het werd een ruime overwinning. Daar zag het in de rust met een 1-1 stand nog niet naar uit. Uiteindelijk liep de score na de thee op naar 7-1.In de beginfase schoot Mark de Boer naast en kwamen Dirk-Jan Heidstra en Remi Kooistra niet langs WWS-doelman Mechiel Jorna. Na terugleggen van Erik Hilboezen schoot Jan Top wel raak, 1-0. De gasten kwamen toch wel verrassend gelijk. Invaller Hinne-Anne Visser trof de lat boven Jelmer Bloem maar enkele minuten later had de WWS-speler meer succes, 1-1.In de tweede helft trok Friese Boys ten aanval en Pier Kempenaar schoot in het zijnet. Sander Hoekstra zette Friese Boys na een foute pass bij WWS op voorsprong 2-1 en niet veel later schoot ook Mark de Boer raak, 3-1. Hinne-Anne Visser kreeg een prima kans op 3-2 maar invaller doelman Theo Beerda redde uitstekend. Een hard...

Lees verder »