Pech achtervolgt De Wâlden vrouwen op het OFK

Nadat op vrij eenvoudige wijze de finaledag was behaald, trof De Wâlden in de poulefase twee loodzware tegenstanders, namelijk de koploper in de eredivisie Nieuw Roden en de winnaar van de editie van 2018 Drachtster Boys VR2. Renza Dijkstra moest op de ochtendtraining verschijnen van Be Quick ’28 en miste hierdoor de eerste twee wedstrijden.Bij De Wâlden ontbraken daarnaast ook nog de spitsen Silke van der Wal, Lisa Grendel en Anne Sikkema. Zij hadden gekozen om met hun (veld)team mee te doen. En toen sterspeelster Sam Bosma, na een ongelukkig botsing met Grytsje van den Berg, met een lichte hersenschudding noodgedwongen het toernooi moest verlaten, boette het zaalteam van de Wâlden nog meer aan scorend vermogen in.Desondanks speelde De Wâlden best prima, maar ontbeerde het ook een beetje geluk. In de eerste wedstrijd tegen een zwak Exstudiantes won men maar met 2-0. Tegen Nieuw Roden was De Wâlden lang de...

Lees verder »