Plaatsingswedstrijd voor turnsters uit de C selectie

Zaterdag 12 januari stond de eerste plaatsingswedstrijd voor turnsters uit de C selectie klein en préselectie op het programma.Elyze Wierda (pré-instap1 niveau D2)en Eva Kienstra (instap niveau D4) startten in de eerste wedstrijd.Voor Elyze was dit de eerste echte individuele wedstrijd, maar dit viel niet te merken! Op alle toestellen turnde zij hele strakke oefeningen. Op brug liet ze zien al mooi te kunnen zwaaien en op sprong turnde ze met veel power. Ook Eva liet zien dat zij heel netjes kan turnen. Met haar stabiele balkoefening en mooie sprongen kreeg zij hoge punten van de jury en zelfs de hoogste score in haar categorie. Beide dames hebben zo goed geturnd, dat ze de gouden medaille in ontvangst mochten nemen!In de tweede wedstrijd mochten Doutsen Nicolai, Eva Gardenier, MarintheMullender, Nienke Hiemstra en Nynke Posthumus (Instap D3) hun oefeningen aan de jury laten zien. Voor sommigen was dit hun eerste "echte"...

Lees verder »