Succesvolle try-outs Maarten van der Weijden in Dokkum

In Dokkum vonden afgelopen weekend de laatste try-outs plaats van de Elfsteden Theatertoer van zwemmer Maarten van der Weijden. Maarten van der Weijden zwom 163 kilometer en 55 uur om geld op te halen voor elf verschillende kankeronderzoeken.Tijdens de show vertelde hij zijn levensverhaal en ziekte, zijn Olympische droom en van de monstertocht en wat hem hielp om tot het uiterste te kunnen gaan en hoe hij deze periode nu écht heeft beleefd. Maarten heeft niet alleen een uniek levensverhaal, hij weet het ook op een unieke manier te vertellen. Hij neemt het publiek mee in een rollercoaster aan heftige en grappige, ontroerende en verrassend herkenbare ervaringen.De theatertoer gaat volgende week van start in het DeLaMar-theater in Amsterdam. Na Apeldoorn, Zwolle, Doetinchem, Eindhoven, Breda Utrecht, Rotterdam en Groningen is de laatste voorstelling op 15 februari in Leeuwarden. Van elk verkocht kaartje van deze Theatertoer gaat 11 euro naar kankeronderzoek. Meer over de...

Lees verder »