Alicia ten Hoeve wint award voor “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”

HEERENVEEN – Zaterdag zijn tijdens de eerste dag van de vakantiebeurs in Utrecht de winnaars van de Zelfstandig Reisadviseur van het jaar verkiezing bekend gemaakt. Alicia ten Hoeve uit Heereveen werd bekroond met de prestigieuze titel “Beste Zelfstandig Reisadviseur van Friesland”. De Zelfstandig Reisadviseur van het jaar verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad TravMagazine en is inmiddels een begrip geworden in de reisbranche. De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, zoals een kennistest, het uitwerken van een reisvoorstel, een marketingcase, een heuse battle en een presentatie voor een vakjury. Alicia ten Hoeve sloot zich in 2013 aan bij Travel Counsellors en heeft in de afgelopen 5 jaar een succesvolle onderneming opgebouwd als persoonlijk reisadviseur. Ze regelt de meest uiteenlopende reizen voor haar klanten. Op maat, verrassend en tot in de puntjes geregeld. Ze is altijd bereikbaar en staat dag en nacht klaar voor haar klanten. Of het nu gaat om...

Lees verder »