Budgetgids 2019, meer grip op geldzaken

HEERENVEEN – In januari komt de nieuwe Budgetgids uit. Deze gratis gids is handig voor inwoners met een lager inkomen. Hij staat vol met informatie over regelingen en organisaties waarop inwoners een beroep kunnen doen. Dat zijn zowel regelingen van de gemeente maar ook van andere instanties. Wethouder Hans Broekhuizen: “We weten dat het soms lastig kan zijn om rond te komen. En wat de reden ook is, we vinden het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.” Met de Budgetgids krijgt u inzicht in welke mogelijkheden er zijn binnen de gemeente. En komt u er niet uit? Dan kunt u ook een beroep doen op de Meitinkers. Wilt u ook een Budgetgids hebben? In de loop van januari worden de Budgetgidsen verspreid. Een deel wordt per post verstuurd naar de mensen die al contact hebben met de gemeente. De gids is ook te vinden bij openbare instellingen...

Lees verder »