GVV- meiden turnen eerste individuele wedstrijden van het seizoen

Zaterdag 12 januari gingen de jongste meisjes van GVV naar Damwoude voor hun eerste plaatsingswedstrijd. Voor GVV Feanwâlden deden Aniek v/d Veen, Annieke de Vries, Maren Hofstra, Mette Ferwerda Djurra Dijkstra en Mirthe Plantinga aan deze wedstrijd mee.Aniek, Annieke, Mare en Mette komen uit in de categorie preinstap 2 RFD4. De meiden moesten het opnemen tegen een groot en sterk deelnemersveld. Ze vonden het erg spannend maar turnden goed. Ze lieten mooie oefeningen zien en hadden erg veel plezier in de wedstrijd.  Aniek werd 20e, Maren 21e, Mette 26e en Annieke 27e.Djurra en Mirthe kwamen uit in de categorie instap D3. Ook zij moesten het opnemen tegen een heel groot en sterk deelnemersveld. Djurra werd 23e en Mirthe 27e. Hun tweede plaatsingswedstrijd is op 30 maart in Dokkum.GVV- meiden turnen eerste individuele wedstrijden van het seizoen

Lees verder »