Nieuwjaarsconcert De Wâldsang een groot succes

Op zaterdag 12 januari heeft Brassband De Wâldsang weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert georganiseerd in de Flambou te Surhuisterveen. Dit jaar met Lois Lane als gast. Het was een avond vol brass, pop en soul.De Wâldsang blikt tevreden terug op het Nieuwjaarsconcert van dit jaar. In een volle zaal werd het publiek vermaakt met een afwisselend programma, gepresenteerd door Bert Groothedde. Al een aantal jaren wordt er een vocale solist uitgenodigd om mee te werken aan het Nieuwjaarsconcert. Dit jaar waren er maar liefst twee zangeressen, de zusters Klemann, oftewel Lois Lane.De Wâldsang, onder leiding van Rieks van der Velde, had een speciale rol voor een aantal jeugdleden uit het Koperensemble De Wâldsang. Met het oog op de toekomst werd het mogelijk gemaakt dat deze aspirant leden konden proeven en ervaren hoe het is om in een top band mee te spelen.De jeugd mocht samen met De Wâldsang drie nummers van...

Lees verder »