Turnlust Hallum heeft succesvolle start

Afgelopen weekend startte voor Turnlust Hallum het wedstrijdseizoen met de eerste plaatsingswedstrijden turnen en acro.In Damwoude werden zaterdag turnwedstrijden gehouden voor de meisjes pre-instap (6 en 7 jaar) en instap (8 jaar) in de niveaus D4 t/m D1. De zes turnstertjes van Turnlust wisten vijf medailles mee naar Hallum te nemen. Esmee Post, instap D2 liet de andere deelneemsters ver achter zich en won welverdiend de gouden medaille. Yfke Huizenga, Laura Mast en Laura Dijkstra behaalden respectievelijk goud, zilver en brons in de categorie instap D3. Amarens Post, pre-instap D4 won zilver, haar clubgenootje Jildou Snijders viel buiten de prijzen.Het acroseizoen is weer gestart met de eerste plaatsingswedstrijd voor D en E niveau afgelopen weekend in Ureterp. Zondag stond Turnlust op het programma en na een goede voorbereiding lieten de zes teams uit Hallum prima oefeningen zien.Goud was er voor het duo, of in acrotaal Woman Pair, Rianne Osinga en...

Lees verder »