Tom van der Bremer en Oebele Bosma verdienen brons

Zaterdag 9 februari vond de tweede plaatsingswedstrijden plaats voor niveau 5 tot en met 11 en de 1e, 2e en 3e divisie verplichte oefenstof. Voor GVV Feanwâlden deden er 12 jongens aan deze wedstrijd mee.Oebele Bosma (Blauwverlaat) turnt in de categorie junior 2 niveau 8. Hij werd 3e. Tom van der Bremer (Damwoude) turnt in de 3e divisie instap niveau 17. Hij werd 3e. Jakob van der Wal (Bergum) turnt in de 3e divisie instap 17. Hij werd  4eJohannes Rijpma (Gytsjerk) turnt in de 3e divisie instap 17. Hij werd 6eStefano Tienstra (Bergum) turnt in de 3e divisie junior 2 niveau 7. Hij werd 7eJacob Schaap(Sint Annaparochie) turnt junior I niveau 9. Hij werd 9eSebastiaan Benjak (Bergum) turnt jeugd niveau 11. Hij werd 8eSytse Harm Otter (Drachten) turnt jeugd niveau 10. Hij werd 10eSjoerd Jan Veltman (Drachten) turnt jeugd niveau 10. Hij werd 11eAiden Kranghang (Ried) turnt in de 3e divisie...

Lees verder »