Tweede plaatsingswedstrijd voor acroteams GVV Feanwâlden

Zaterdag mochten Caitlyn Tienstra en Makenzie Meuleman hun tweede plaatsingswedstrijd draaien in Sneek. Beide dames waren niet fit, dit resulteerde in een aantal fouten, waardoor ze veel aftrek kregen. Ze eindigden als 7e in de D-junioren.Zondag was het de beurt aan de rest van de teams in Surhuisterveen. Elyse Kammelar en Lenthe van der Kooi mochten de dag beginnen voor GVV. Ze draaiden een prachtige oefening en kregen daarvoor een dik verdiende bronzen medaille in de E-junioren. Daarna waren Lieke Looijenga en Julia Tienstra aan de beurt in de E-jeugd. Ze hebben een strakke oefening gedraaid, met helaas 2 tijdsfouten. Ondanks de tijdsfouten zijn ze alsnog 6e geworden in een grote categorie.'s Middags was het de beurt aan de mixparen D-senior. Klaas Gunnink en Natascha Post hebben in de laatste training voor de wedstrijd nog een blessure opgelopen, dus het was nog even spannend of ze mee konden doen toch...

Lees verder »