Bart van Loo & Murat Isik bij Binnert Overdiep

HEERENVEEN – In de maand maart komen twee spraakmakende auteurs op bezoek bij boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen. Op maandagavond 11 maart komt Bart van Loo vertellen over zijn veelgeprezen nieuwe boek De Bourgondiërs over de geschiedenis van de vroege Nederlandse eenwording ver voor Willem van Oranje. Vlaming Bart van Loo is bij ons vooral bekend geworden door zijn adembenemende optredens bij DWDD. Eerder schreef hij over Franse Chansons en Napoleon. In De Bourgondiërs neemt hij de lezer mee in een even spannende als leerrijke verkenning van de middeleeuwen die gaandeweg uitgroeit tot een wervelende cultuurgeschiedenis. Op vrijdagavond 29 maart is Murat Isik te gast om te praten over zijn roman Wees onzichtbaar over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader, met de Bijlmer als decor. Isik won met dit boek de Libris Literatuurpijs 2018 evenals de Boekhandelsprijs 2018. Zijn bezoek vindt plaats in het kader van...

Lees verder »