Blijf in het vizier

Onderhoud je klantrelaties met kleine geschenken In the picture blijven bij je klantrelaties? Of juist aandacht krijgen van klanten die je nog niet goed kennen? Dat is iets waar je het hele jaar aan werkt: weten hoe je je naam laat blijven kleven bij (potentiële) klanten. De truc is namelijk om je bedrijfsnaam geregeld op te blijven rakelen. Precies wat je wilt, want wellicht hebben ze je diensten vandaag niet nodig, maar is dat morgen al heel anders. Door het hele jaar door subtiel de aandacht op je bedrijf te richten, popt je bedrijfsnaam vast als eerste naar boven wanneer de vraag toeneemt. Het is daarom aan te raden hier vooraf over na te denken. Welk relatiegeschenk kunt je het best kiezen? We zeiden het al, de kunst is om je bedrijfsnaam subtiel naar boven te brengen. Doe dit niet alleen aan het eind van het jaar, wanneer ook je...

Lees verder »