Nieuw wedstrijdtenue voor Friese Boys JO11-2

Dankzij bouwbedrijf T. Kloosterman uit Kollumerzwaag en W.H. van der Heide voedertransport en opslagsystemen uit Surhuisterveen speelt het talententeam van de JO11-2 de tweede seizoenshelft in nieuwe shirts van onze kledingleverancier Muta. De shirts hadden hun beste tijd gehad waarop deze beide ondernemers de handen ineen sloegen. Naast het drukke ondernemersleven weten beide heren nog tijd vrij te maken om het team van hun zoon te coachen.W.H. van der heide is hét adres voor montage en levering van vijzels en silo’s. Vanaf de verkoop en het installeren tot de levering en het aansluiten van het elektrisch besturingssysteem, W.H. van der Heide regelt het allemaal. Naast deze werkzaamheden richt het bedrijf zich ook op het mengen en/of malen van enkelvoudige grondstoffen om een bepaald rantsoen te verkrijgen. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op drinksystemen, voersystemen, koeling en ventilatie voor (pluim)vee stallen. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste en...

Lees verder »