Opnieuw live beelden van een havik en zeearend, beleef de lente in It Fryske Gea!

Ook dit jaar maken Vogelbescherming Nederland en It Fryske Gea het weer mogelijk om de perikelen tussen een zeearend en een havik live te volgen via een webcam. Vorig jaar beleefden natuurliefhebbers voor het eerst de strijd tussen de beide roofvogels op hun nest in Nationaal Park de Alde Feanen. Zowel de havik als de zeearend had dezelfde plek in het vizier en streden hiervoor tot het einde. Unieke beelden! Nieuw dit jaar: een extra camera bij de plukplaats van de havik. Beleef de Lente vanaf zondag 17 februari (10u) via een webcam in It Fryske Gea op www.itfryskegea.nl/havik-zeearend of www.beleefdelente.nlExtra camera met verrassingenZowel de havik als de zeearend wordt alweer gespot in de buurt van het nest met de camera. Gaan ze de strijd weer opnieuw aan? Welke roofvogel krijgen we dit jaar te zien? It Fryske Gea en Vogelbescherming Nederland willen een zo’n goed mogelijk beeld van het...

Lees verder »