PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Elk weekend is bij Streekomroep RTV NOF het programma de Weekend Nieuwsshow te horen. Van 11-14 uur op zaterdag en zondag komen regionale actualiteiten, evenementen en andere items voorbij. Heeft u een tip? Een leuk onderwerp? Of wilt u zelf eens te gast zijn in het programma? Mail dan de makers via: wns@rtvnof.nl.Ook dit seizoen is er weer een prijsvraagrubriek: Noflik Plak. Elke week ligt de RTV NOF microfoon op een andere plek in Noordoost Fryslân. Weet jij waar? Laat het ons voor zaterdag 16 februari weten via: prijsvraag@rtvnof.nl en win een leuke verrassing van één van onze sponsoren.Het antwoord van 2 februari: de RTV NOF microfoon was bij de Gereformeerde Rehobothkerk in Metslawier. De winnaar is Gerard van Dijk uit Metslawier, hij wint een cadeaupakket van Groenteman Klaas van der Meer.PRIJSVRAAG: Op welk Noflik Plak is RTV NOF deze week?

Lees verder »