Succesvol acroweekend voor Wardy Kollum

Zaterdag 9 en zondag 10 februari werden in Surhuisterveen de laatste plaatsingswedstrijden voor de D- en E-lijn gehouden. Op zaterdag kwam het combinatieteam van Wardy Kollum en Adonis Drachten, Renate Talstra en Arenda van der Veen in verband met een blessure voor het eerst dit seizoen in actie in de categorie junior D-lijn.Na een korte periode van trainen hebben zij keurig gepresteerd en eindigden op een vierde plaats. Ook zondag deden zij weer mee en werden daar vijfde.Zondagochtend deden bij de junioren E-lijn duo’s twee teams van Wardy mee. Marieke Fennema en JildauHolwerda eindigden op een 8e plaats en Britt Vellema en Rachelle Jaarsma werden 11e.Thirsa Borgers en Quincy Mijnsbergen komen dit seizoen in actie in de categorie jeugd E-lijn duo’s en eindigden door een paar foutjes op een 10e plaats. Voor Noa van Houten en Melissa Kraak was het doel op het puntenlimiet te halen om kans te maken...

Lees verder »