Gezocht: acteertalent voor TITUS

Stichting 754 zoekt voor de muziektheaterproductie TITUS nog enthousiaste en talentvolle acteurs. Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking om mee te doen aan deze bijzondere voorstelling.Het gaat om goede amateurs/semi professionele acteurs die een kleine rol/bijrol/figurantenrol vervullen. De repetities beginnen vanaf half april onder leiding van regisseur Bruun Kuijt.De première vindt plaats op 31 mei 2019. De audities staan gepland op zaterdag 16 februari in de Bonifatiuskapel in Dokkum. Kandidaten kunnen zich hiervoor aanmelden via de website https://www.titus2019.nl/aanmeldformulier/ of per mail sjoek.nutma@titus2019.nlNa opgave sturen we de acteurs een scène. Deze kunnen ze voorbereiden en op zaterdag krijgt iedereen 20 minuten voor de auditie samen met een tegenspeler. Bij die 20 minuten zit de kennismaking inbegrepen. De audities beginnen rond 11.00 uur. We geven je nog één laatste tip: bij twijfel, doen!Gezocht: acteertalent voor TITUS

Lees verder »