Het perfecte bedrijfsuitje: Bowlen, entertainment en een plategrill

Bowlen in Amerikaanse stijl: het kan bij All American Bowling. Midden in de bollenstreek bloeit je feest bij de unieke bowlingbaan van Noordwijkerhout. Als je op zoek bent naar een belevenis is het de moeite om bij ons je strikes te gooien. Dankzij hippe lichteffecten, video’s, sound effects en swingende muziek komt de sfeer goed los. Zo leer je collega’s pas echt goed kennen en ontstaan er mooie ideeën. Precies wat je zoekt het bedrijfsuitje. Met als klap op de vuurpijl heerlijk plategrillen met het beste vlees, verse vis, groentegerechten en ongelimiteerde desserts.Gemaakt voor groepenAll American Bowling, dé bowling van Noordwijkerhout, is speciaal voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of jubileumfeesten. Veel vriendengroepen, families maar ook bedrijven komen hier in de feeststemming. Vrienden en collega’s nemen het op tegen elkaar, kinderen spelen soms gezellig teams samen met elkaar of hun ouders. Hierbij wordt de hoge kwaliteit van het restaurant met plategrill gewaardeerd. Voor...

Lees verder »