Honderdjarige in Meckama State Mevr Johanna Jacoba Klaver

Woensdagmorgen 13 feb kreeg Johanna Jacoba Klaver v .d Veen die vandaag haar honderdste verjaardag vierde bezoek van de waarnemend Burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Noardeast-Fryslân die bracht de felicitatie over van het college.Johanna Jacoba Klaver v .d Veen, is geboren 0p 13 februari in de Kooten gem. Achtkarspelen als oudste van negen kinderen van Hielke en Sietske moest ze helpen met melken en in de huishouding op de Triemen waar ze naar verhuist waren. Daar leerde ze in de winter van 1941 op de vaart in de Dolle haar man Lubbert kennen ze zijn in 1944 getrouwd en kwamen in Kollumer verlaat onder Kollum te wonen. Daar werden zes kinderen geboren, waarvan 1 is overleden. Mevrouw J.Klaver-van der Veen ging vroeger naar de zangvereniging ,want ze hield en houd nog steeds van zingen , ook gymnastiek vind ze mooi.Zaterdag middag was ze op het voetbalveld om de wedstrijd...

Lees verder »