Pink Floyd’s Anniversary show in het Posthuis Theater

HEERENVEEN – Pink Project zet al bijna een kwart eeuw de fantastische muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer in de theaters. Zaterdag 23 februari 2019 staat Pink Project in het Posthuis Theater Heerenveen. De sensationele show gaat van start om 20.15 uur. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals wordt een geheel nieuwe show neergezet en is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. De groep heeft kosten noch moeite gespaard voor deze spetterende show, die voor het grootste gedeelte bestaat uit de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’. Naast de reguliere Pink Floyd liefhebbers heeft de band inmiddels een forse eigen fanbase opgebouwd. Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van Het Posthuis theater. Foto: ©Nico Alsemgeest

Lees verder »