sc Heerenveen Vrouwen organiseert FIFA Skills Games voor de jeugdige voetballiefhebbers

NIEUWEHORNE – Op woensdag 20 februari organiseert sc Heerenveen Vrouwen voor voetballers en voetbalsters tussen de 6 en 16 jaar oud de sc Heerenveen Vrouwen FIFA Skills Games. Op de velden van Sportpark Udiros in Nieuwehorne nemen speelsters van sc Heerenveen de jeugdige voetballer aan de hand en leren zij de deelnemers diverse vaardigheden om zoveel mogelijk individuele punten te verdienen tijdens het skillsparcours. Win een gesigneerd sc Heerenveen Vrouwen wedstrijdshirt! De deelnemers showen onder andere hun talenten in een pannakooi en er kunnen veel punten worden verzameld op het ‘voetbal dartboard’. Verder zijn er tijdens het ochtend vullende programma nog veel meer supercoole opdrachten die in het parcours staan opgesteld. Degene die het parcours het beste aflegt wint een heus gesigneerde sc Heerenveen Vrouwen wedstrijdshirt of één van de andere leuke prijzen! Voor meer informatie of de inschrijfmogelijkheden voor de sc Heerenveen Vrouwen Skills Games kunt u terecht op...

Lees verder »