Theaterman Folkert Wesseling te gast in Leafde foar muzyk

Vanavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er weer een muzikale reis met Klaske Ferwerda samen met haar gast Folkert Wesseling in Leafde foar muzyk. Folkert Wesseling schuift tussen 20.00 en 21.00 uur aan bij Klaske en ze zullen praten over wat deze jonge theaterman allemaal bezighoudt op dat gebied.Folkert heeft inmiddels een hele historie opgebouwd binnen het straattheater, het jongerentheater, kindervoorstellingen, theaterproducties, iepenloftspullen, en hij verzorgt op uw feestelijke gelegenheid een cabaret act, waardoor uw culturele activiteit ondanks de cultuurbezuinigingen een compleet feest wordt! Dit alles vanuit zijn grote passie ‘‘cabaret’’. Dus luister vanavond weer gezellig met ons mee bij RTV NOF in De Westereen!Theaterman Folkert Wesseling te gast in Leafde foar muzyk

Lees verder »