Een hart onder de riem voor cardiologiepatiënten van ziekenhuis Tjongerschans

HEERENVEEN – Valentijnsdag. De dag van de liefde. De dag van het hart. Een mooi moment om de cardiologiepatiënten van ziekenhuis Tjongerschans eens in het zonnetje te zetten. Daarom ontvangen alle patiënten op de polikliniek Cardiologie en Longziekten van ziekenhuis Tjongerschans op donderdag 14 februari kaartjes voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen PSV. Hoofdsponsor GroenLeven maakt het voor de patiënten van de polikliniek mogelijk om gratis naar de wedstijd te gaan. Maarten de Groot: GroenLeven wil het goede doen. Dat betekent naast het creëren van duurzame energie voor een schonere en betere wereld ook oog hebben voor onze naasten. Wij vinden het geweldig dat wij op deze manier deze patiënten van Ziekenhuis Tjongerschans een fijne avond uit kunnen bieden. De patiënten zijn erg blij met dit mooie gebaar vanuit GroenLeven. Lars van Halderen, centrummanager Cardiologie, Longziekten en Interne Geneeskunde bij Tjongerschans: “Een groot deel van onze patiënten is chronisch...

Lees verder »