Speeddate op Valentijnsdag bij Leppehiem

AKKRUM – Als vervolg op de voorlichtingsbijeenkomst van 31 januari 2019 Maatwerkproject ‘It kin oars’, die door zo’n tachtig geïnteresseerden werd bezocht, heeft Leppehiem Valentijnsdag aangegrepen om een speeddate te organiseren voor de vacature Medewerker Ouderenzorg en op deze wijze in gesprek te gaan met werkzoekenden. In een ambiance die op deze Valentijnsdag in het teken stond van ‘daten’, konden de deelnemers hun verhaal kwijt in twee korte persoonlijk gesprekken. Ook het UWV en jobcoaches van de gemeente Heerenveen Om ervoor te zorgen dat het persoonlijke gesprekken zouden worden, zijn vooraf vier vragen opgestuurd ter voorbereiding: ‘wie ben ik?’, ‘waar ben ik goed in?’, ‘wat zou ik graag willen?’ en ‘wat heb ik nog te leren?’ De ongedwongen sfeer waarin dit alles plaatsvond, zorgde ervoor dat er prachtige gesprekken gevoerd werden met enthousiaste en gedreven mensen. Het vervolg hierop zal zijn dat er aan geselecteerde kandidaten de mogelijkheid geboden wordt...

Lees verder »