UNIS Flyers wacht topwedstrijden

HEERENVEEN – De ontknoping van de BeNe-League is aanstaande. Nog anderhalve week en dan is de eindrangschikking in de competitie bekend. Voor UNIS Flyers worden het een drukke tien dagen. Er staan namelijk vijf wedstrijden op het programma, waarvan drie in Thialf. Komend weekend is UNIS Flyers gastheer voor Hijs Hokij Den Haag (vrijdag) en reist de ploeg van hoofdcoach Mike Nason zaterdag af naar Amsterdam Tigers. Vorig weekend deed UNIS Flyers goede zaken voor het doelsaldo. Met uitslagen van 15-1 (tegen Tilburg Trappers Toekomstteam) en 19-1 (tegen Antwerp Phantoms) werden de scoresheets flink gevuld. Hoofdcoach Mike Nason is tevreden met de uitslagen en het vertoonde spel van zijn ploeg. ,,Voor ons waren het positieve wedstrijden. Veel jongens wisten te scoren. Dat geeft zowel zelfvertrouwen als ook vertrouwen in het team. Daarnaast was het goed voor de fitheid van de spelers en het wedstrijdritme. Een wedstrijd spelen is toch anders...

Lees verder »