Westereenders uiten wensen over De Frosk

Zo'n zestig belangstellenden kwamen woensdagavond naar een informatie-avond in zalencentrum Old Dutch over de toekomstige invulling van het terrein van voormalig zwembad De Frosk in de Westereen. Het college van burgemeester en wethouders wou graag de ideeën van de inwoners meenemen in de planvorming. De avond werd samen met Doarpsbelang De Westereen gehouden. Wethouder Gerben Wiersma en burgemeester Klaas Agricola hoorden van vele aanwezigen de wens om opnieuw een zwembad in het dorp te realiseren. Dit blijkt financieel echter een lastige opgave.Andere opties die aan de orde kwamen waren het slopen van het pand of een andere invulling zoals een escaperoom. Met de input van de avond zal de gemeente Dantumadiel een vervolg geven aan de planvorming rondom het inmiddels verpauperde pand.Westereenders uiten wensen over De Frosk

Lees verder »