Offroad team uit Oudehaske gaat 4×4 rally rijden in Duitsland en Polen

OUDEHASKE – Twee inwoners uit Oudehaske welke deel uitmaken van FRT Racing, onderdeel van Friesland travelers, gaan deelnemen aan de 4×4 rally met hun totaal herbouwde en volgens de rallynorm goedgekeurde 4×4 rallywagen. De rally zal starten op 23 februari 2019 en zal finishen op 24 februari 2019 en zal gehouden worden op het outdoor en adventure offroad park in Duitsland. Ook een reparatieploeg, leden van het team, gaat met het rallyteam mee. Het team heeft eerder meegedaan met diverse 4×4 offroad rally’s. Het zal een zware beproeving worden voor het team en materieel. In juli 2019 zal de volgende rally zijn in Polen. Het team word mede financieel bijgestaan door een aantal sponsors. Nieuwe sponsors zijn altijd welkom. Het team is tijdens te rally te volgen op hun website www.24ff.nl en verdere informatie is te vinden op www.frieslandtravelers.nl of via frt.racing@frieslandtravelers.nl

Lees verder »