Bikkels van het Lauwers College Kollum verslepen takken

Vrijdagmorgen hebben leerlingen van HAVO-klas 2 van het Lauwers College Kollum in het kader van NL-doet hard gewerkt in het verslepen van takken.Op het volkstuincomplex van Plaatselijk Belang Kollum waren onlangs bomen gerooid waardoor er heel veel losse takken zijn vrijgekomen. Omdat het lastig was deze takken achter de tuinen weg te halen werd de hulp ingeroepen van handige , krachtige sjouwers samen met hun gym leraar.Ondanks de regen en de modderige paden is er heel hard gewerkt door iedereen en zijn heel veel takken versjouwd en dat zonder gemopper. Nadien ging de warme chocolademelk met koek er goed in. Plaatselijk Belang is maar wat trots op deze jongeren, die samen hebben laten zien wat werken voor NL-doet kan betekenen.Bikkels van het Lauwers College Kollum verslepen takken

Lees verder »