Dames DOS pakken puntje van koploper

Afgelopen donderdag stond voor DOS Kollumerzwaag de topper tegen SV Oerterp op het programma. Laatstgenoemde staat het hele seizoen al onaantastbaar op de eerste plek in de eerste klasse F. Zaak voor de dames van DOS om te proberen zoveel mogelijk punten af te snoepen.Dit lukte in de eerste set uitstekend. DOS kon de bezoekers prima bijbenen en er ontstond een leuke pot met aan beide kanten mooie punten. Vooral serverend zette DOS de dames uit Oerterp goed onder druk. Aan het eind van de set stond er een flinke voorsprong voor de thuisploeg op het telbord, maar Oerterp kwam nog wat terug. Door een uiterst tactische time-out van coach Jan van der Veen belandde de opslag van Oerterp daarna in het net en was de winst in de eerste set een feit: 25-21.Ook in de tweede set ging het aanvankelijk gelijk op. Prima punten aan beide kanten wisselden zich...

Lees verder »