Gastheer Thom van der Heide gaat bij Tjaarda Oranjewoud aan de slag

ORANJEWOUD – Met trots kondigt Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud de komst van Thom van der Heide aan. “Per 1 april gaat er een frisse wind waaien, hij gaat restaurant ‘de Oranjetuin’ een nieuwe impuls geven” aldus directeur Tjitte de Wolff. Dit gaat Thom samen doen met chef kok Joram van der Staaij. Thom ziet daarbij veel kansen om op deze fantastische locatie de kwaliteit en gastvrijheid verder te verhogen. “De sfeer is nog te formeel, deze wordt persoonlijker en ongedwongener. Door meer uitstraling te geven aan het restaurant en de gasten een ware smaakbeleving te laten ervaren willen wij de gasten van buitenaf laten zien dat het restaurant veel te bieden heeft. Alles wordt er aan gedaan om ook de gasten van buiten het hotel aan te trekken.” Restaurant ‘de Oranjetuin’ serveert het beste uit eigen land en streek! De keuken van het restaurant laat zich het beste omschrijven als...

Lees verder »