De Wâlden met 6-0 overwinning op weg naar apotheose seizoen

Na de pijnlijke nederlaag tegen Winsum VR1 hadden de speelsters van De Wâlden iets recht te zetten. Het slachtoffer hiervan werd Drachtster Boys VR3. De Drachtsters konden een tiental minuten de nul van het scorebord houden, maar daarna was er geen houden meer aan. De Wâlden was op alle fronten heer en meester en leidde bij rust al met 5-0 door doelpunten van Sam Bosma (3), Simone Hofer en Renza Dijkstra.Na rust hetzelfde spelbeeld, maar minder doelpunten. Hoewel De Wâlden legio kansen creëerde, wist alleen Sam Bosma nog één keer het net vinden. Bij Drachtster Boys kon keepster Richelle Gordijn hierdoor uitgroeien tot de ‘player of the match’. Door deze overwinning en de nederlaag van koploper Nieuw Roden VR2 is het ongemeend spannend in de hoofdklasse. Nieuw Roden heeft 34 punten uit 15 wedstrijden, gevolgd door De Wâlden die één punt minder heeft.Maar de virtuele koploper is Drachtster Boys VR2...

Lees verder »