Lichtpuntloods ook ontmoetingsplek voor CDA

De activiteiten van het provinciaal campagneteam CDA waren afgelopen zaterdag zichtbaar in kringloop de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag. De Lichtpuntloods heeft naast de verkoop van goederen ook een geheel andere functie, namelijk die van ontmoetingsplek. De Lichtpuntloods is een van de grootste kringloopwinkels van Noord-Nederland. Bezoekers komen uit de wijde omgeving naar waar tweedehands goederen worden ingezameld en verkocht.Vele CDA’ers wisten de koffie op de ‘stamtafel’ in de Lichtpuntloods al snel te vinden. In Noardeast-Fryslan is de lokale kandidaat mevrouw Attje Meekma (6) uit Sybrandhus. Attje is jarenlang fractievoorzitter van het CDA geweest in de gemeente Dantumadiel en gaat nu voor een periode in de provinciale staten van Fryslan. Attje was onder de indruk van het vele werk dat door al die vrijwilligers wordt gerund. “De locatie is voor velen een ‘Lichtpunt’ voor ontmoeting, een steuntje in de rug, dagbesteding, crisisopvang en een veilige plek om bijeen te komen” Aldus Attje.Lokale...

Lees verder »