Open dag van Begeleid werken in het Badhus

Vrijdag 15 maart werd vanuit de week van de zorg en welzijn zijn er op meerdere plaatsen open dagen georganiseerd. Binnen het begeleid werken in het Badhus van zorginstelling Wil werd dit ook met veel enthousiasme gedaan. Het was een zoete inval waarin iedereen die maar belangstelling had even kon kijken hoe het begeleid werken er uit zag binnen het Badhus. Men kon een kopje koffie of thee halen en een heerlijke cupcake.Ook boven kon men kijken waar de cliënten vertoeven en wat men zoal doet qua werkzaamheden, hoe we het doen en hoe onze dagen eruit zien. De cliënten van begeleid werken in het Badhus doen allerlei gevarieerde werkzaamheden in samenwerking met andere bedrijven binnen het gebouw de Hege Seis. Schoonmaakwerkzaamheden in de scholen Bouwstien, Pompebled en Bibliotheek. Zo ook de VVZ speelt een grote rol binnen de dagbesteding. Binnen het Badhus waar de gezamenlijke ruimte ook gebruikt wordt...

Lees verder »