Sara van der Velden winnaar bakwedstrijd Ekoplaza Heerenveen

HEERENVEEN – Ekoplaza Heerenveen heeft ter ere van haar 5-jarige bestaan een bakwedstrijd georganiseerd. Iedereen mocht zijn of haar recept insturen en hieruit zijn de genomineerden gekozen. Zowel het publiek als de vakjury mochten vandaag proeven en stemmen. De winnaar werd unaniem gekozen. Deelnemers konden hun recept inleveren in de winkel. Uit alle inzendingen zijn 4 recepten van volwassenen en 2 recepten van kinderen genomineerd. Deelnemers mochten de ingrediënten (biologisch) voor hun baksel gratis in de winkel ophalen. Vrijdagochtend werden alle taarten naar de winkel gebracht. De één nog mooier dan de ander! Van chocolade taart met noten, cheesecake met bessensaus, kokos lemoncurd met choco topping, appel kruimeltaart met cranberries, no bake mokka popcorn taart tot rauwe brownie. We zijn trots op onze klanten! De hele middag kon het publiek proeven en hun stem uitbrengen op zijn of haar favoriete taart. En dan begint de telling van de publiekstemmen. Terwijl...

Lees verder »