sc Heerenveen krijgt pak slaag van De Graafschap

HEERENVEEN – sc Heerenveen heeft de reeks van drie overwinningen geen vervolg gegeven tegen De Graafschap. Zaterdagavond werd kansloos verloren van de nummer 17 van de Eredivisie. Na drie minuten kon keeper Warner Hahn de bal al uit zijn eigen net halen. Charlison Benschop stond helemaal vrij na een pass van Asor Matusiwa en had alle tijd om de bal in de linkerhoek te plaatsen: 0-1. Heerenveen kon daar maar één gevaarlijk moment tegenover zetten. Na een voorzet van Mitchell van Bergen schoot Matusiwa de bal hard tegen de eigen paal. Dramatische tweede helft De tweede helft kon de ploeg van coach Jan Olde Riekerink ook niet zorgen voor de ommekeer. De Feansters waren eigenlijk helemaal niet in staat om gevaarlijk te worden. In de 68e minuut kwam De Graafschap op een 2-0 voorsprong. Een hoekschop van Youssef El Yebli kon ingekopt worden door de volledig vrijstaande Javier Vet. Twee...

Lees verder »