UNIS Flyers doen goede zaken in halve finale BeNe-League

HEERENVEEN – De UNIS Flyers zijn de strijd om de BeNe-League titel begonnen met een overwinning op de Luik Bulldogs. Via de periodestanden 3-0, 1-1 en 0-1 werd het uiteindelijk 4-2 voor de Friezen, die in de best-of-three serie van de halve finale nu 1-0 voor staan. De Flyers openden na tien minuten de score. Op de powerplay was het Ronald Wurm die raak schoot. Zo’n vijf minuten later was het weer raak, opnieuw door een powerplay. Ditmaal was het Jasper Nordemaan die scoorde uit een rebound. Snel daarna scoorde ook Adam Bezak door de puck vanaf links hoog in de goal te schieten. In de tweede periode deden de Flyers het iets rustiger aan. Na tien minuten maakte Ronald Wurm zijn tweede van de avond door de puck van afstand hard binnen te schieten. Niet veel later wist ook Luik nog te scoren door een powerplay. De ruststand was...

Lees verder »