Broekster Boys laat zich aftroeven door Noordscheschut

Broekster Boys kon het zaterdag niet brengen tegen Noordscheschut. Het verloor van weer, wind en tegenstander, maar vooral van zichzelf. In belangrijke duel om enigszins afstand te kunnen nemen van de onderste regionen werd terecht van de Drenten verloren. Na een redelijk goede eerste helft gaf de thuisploeg in de tweede helft niet thuis. Het werd (door persoonlijke fouten) een 1-3 nederlaag.Het hoofdveld van Broekster Boys was afgekeurd en daarom werd er gespeeld op het kunstveld. Waar vele dachten dat dit in het voordeel van de thuisclub was, kwam men bedrogen uit. Broekster Boys begon wel goed aan de wedstrijd en stond na 6 minuten al op voorsprong. Hedgar Hoekstra wist met een prachtige actie los te komen van zijn directe tegenstander en gaf vanaf de achterlijn een voorzet op maat. Juryan Dantuma was zijn directe verdediger te slim af en tikte het leer binnen. De 1-0 voorsprong zou Broekster...

Lees verder »