Forse schade bij ongeluk op kruising Damwâld

Op de kruising Haadwei met de Doniawei/Foarwei in Damwâld zijn zondagmorgen na een voorrangsfout twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De voertuigen kwamen tegelijk aan bij het kruispunt, waarbij de bestuurders elkaar over het hoofd zagen. Een ongeval was het gevolg en beide voertuigen liepen forse schade op. Door het ongeval raakten de inzittenden van de auto’s gewond.De hulpdiensten werden direct gealarmeerd om hulp te verlenen aan de slachtoffers. De brandweer werd in eerste instantie ook opgeroepen, maar kon al gauw terugkeren omdat er niemand bekneld zat. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers onderzocht, waarbij één van de personen met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. De andere persoon hoefde niet naar het ziekenhuis en werd door de mensen van de ambulance naar huis gebracht.De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht en een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Het kruispunt die onlangs door de herinrichting op deze...

Lees verder »