Gezin uit Heerenveen beleefde Super Droomdag

HEERENVEEN – Op zaterdag 16 maart 2019 was het een spannende dag voor Monique en Jeroen en hun kinderen Iris en Youri uit Heerenveen. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin. In alle vroegte werden zij door Wilfred en Marianne, twee vrijwilligers van de stichting, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen. Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. Allereerst werd de beautysalon bezocht en scheurden zij met coole auto’s van het...

Lees verder »