Nacht fan Ferwert super geslaagd

Op 26 maart was het weer tijd voor de Nacht Fan Ferwert. Dit jaarlijks terugkerende evenement is steeds bekender in de regio. Met  namen als The dirty Daddies in 2017 en The Euro's in 2018 was het in 2019 tijd voor Daredevils en Gang is Alles. De opgezette feesttent was gelukkig bestand tegen de harde wind en het werd een super feest!Daredevils is vernoemd naar de superheld Daredevil van Marvell. De band omschrijft zichzelf op hun website als volgt: "Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!"Gang is Alles omschrijft zichzelf als Dé Feestband van Ameland. Oorspronkelijk in 1994...

Lees verder »