’t Fean ’58 verliest opnieuw van SC Joure

In Surhuisterveen moest ’t Fean ’58 de punten laten aan SC Joure (0-2). Na de 3-1 nederlaag in de heenwedstrijd was de gastheren geen revanche gegund. Met twee doelpunten was Jacob Lubbers de gevierde man voor de bezoekers. In een wedstrijd, waarin een zuidwester storm over het veld raasde, was goed voetbal onmogelijk. De harde wind zorgde er wel voor dat er veel kansen kwamen aan beide kanten. Het werd dan ook de wedstrijd van de keepers, die zich meermalen wisten te onderscheiden.De Jousters kenden een prima seizoenstart, maar daarna kwam de klad erin. Zeven wedstrijden op rij werden verloren. De gasten begonnen met de wind in de rug. ’t Fean ’58 leek al snel op voorsprong te komen. De na twee jaar blessureleed weer herstelde Erwin Tabak zag zijn inzet – na een fraaie voorzet van Joost Nieuwenhuis – gekeerd door doelman Lars Wijnalda. Even later moest ’t Fean...

Lees verder »