Tenge Hoveniersbedrijf bestaat 25 jaar

HEERENVEEN – Op 3 maart 1994 gingen Mello en Nelleke Tenge van start met Tenge Hoveniersbedrijf, vanuit hun toenmalige huis aan de Mr. Halbe Binnertsstraat in Heerenveen. Nu, 25 jaar later, staat er een gerenommeerd allround hoveniersbedrijf dat in het seizoen werk biedt aan circa 25 medewerkers en dat in de wijde omgeving gewaardeerd wordt om zijn vakmanschap en kwaliteit. Een vaste kern van medewerkers werkt al jarenlang bij het bedrijf. Dat geeft blijk van een grote verbondenheid. De basis daarvan is het vertrouwen dat Mello Tenge zijn mensen geeft. Hij ziet snel waar iemands capaciteiten liggen en heeft een scherp oog voor ‘de juiste man op de juiste plek’. In de loop der jaren is er een soort ‘Tenge-DNA’ gevormd: een geheel van bedrijfswaarden en –normen. Het is een manier van werken geworden waar zowel medewerkers als klanten zich prettig bij voelen.

Lees verder »