Fietsster ernstig gewond bij aanrijding Buitenpost

Op de Parallelweg in Buitenpost is zaterdagmiddag een motorrijder met een fietser in botsing gekomen. De hulpdiensten, die grootst uitrukten, troffen één persoon aan die zwaargewond was. De fietsster werd ter plaatse door ambulancepersoneel – met assistentie van de trauma-arts – behandeld. De fietsster is met spoed naar het UMCG vervoerd. Over de staat van de motorrijder is op dit moment niets bekend.De Parallelweg is tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten geweest voor al het verkeer. De Verkeersongevallen Analyse en Team Verkeer van de politie is ter plaatse om het ongeval in beeld te krijgen. Op de Parallelweg was het zaterdagmiddag een drukte van jewelste met motorrijders, er werd een toertocht door de regio gehouden.Fietsster ernstig gewond bij aanrijding Buitenpost

Lees verder »