Finish vierde etappe Healthy Ageing Tour in Heerenveen

HEERENVEEN – zaterdag 13 april is er opnieuw een etappe van de wereldtoppers van het vrouwenwielrennen in Heerenveen. De vierde etappe van deze Healthy Ageing Tour start in Wolvega, en de finish in Heerenveen. Voor de junior-vrouwen is de start en de finish beide in Heerenveen. Dankzij de samenwerking tussen de gemeenten Weststellingwerf en Heerenveen kunnen nog meer inwoners in Fryslân meemaken hoe het is om een grote wielerronde voorbij te zien komen. Naast het sporten is er ook aandacht voor gezondheid in het algemeen, met informatie over gezond eten en leven. Top! Verschillende bekende deelnemers zijn aanwezig. In de afgelopen edities gingen wereldtoppers als Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten, Chantal Blaak, Lizzie Armitstead en Marianne Vos van start. Ook lokale wielrenners, als bijvoorbeeld Aafke Soet, doen mee aan dit evenement. De etappe van de dames is in totaal 74,6 kilometer. Na de start in Wolvega is de...

Lees verder »