Friese Boys met ruime cijfers langs TFS

Friese Boys heeft de uitwedstrijd tegen TFS met 0-4 gewonnen. Bij de rust was de stand 0-2. Het eerste wapenfeit kwam van de thuisclub, maar de kopbal van Chris Visser belandde in de handen van doelman Jelmer Bloem. Aan de andere kant werd Eelke Venema, eveneens koppend gevaarlijk, maar de bal bleef net voor de doellijn.Na een voorzet van Lammert Dijkstra werd een kopbal van Pieter van der Zwaag gekeerd door doelman Rick Ypma. Uit de aansluitende hoekschop schoot Erik Hilboezen rakelings naast. Pieter van der Zwaag schoot na een goede aanval rakelings voorlangs. TFS-verdediger Farshid Sheni speelde even later terug op zijn doelman, maar zag niet dat deze uitgelopen was waardoor de bal in het doel verdween, 0-1. Nadat de weer teruggekeerde James van der Bij naast schoot werd het pal voor de rust 0-2 toen Matthias Scholtus fraai inkopte, na een uitstekende pass van Erik Hilboezen.Direct na de...

Lees verder »