Kraamfeest Kindercentrum Twinkel

Het is inmiddels al een traditie geworden en we vinden het één van de mooiste dagen van het jaar: lammetjes knuffelen bij de familie Poortinga.Ook dit jaar mochten alle kinderen van Kindercentrum Twinkel, ouders, broers en zussen zaterdagochtend 30 maart weer op de boerderij komen. Iedereen werd hartelijk ontvangen met koffie, thee, roosvicee en lekkere cake met slagroom en muisjes.De kinderen genieten zichtbaar van de dieren. Ook de lammetjes waren erg blij met onze komst en lieten zich aaien, knuffelen en vasthouden door de vele kindjes. Sommige kinderen vonden het ook wel een beetje spannend, maar gelukkig verdween dit snel toen ze zagen dat vele andere kinderen het wel durfden. Stoer hoor!Schapen hebben in de winter een dikke jas aan. Alle schapen op één na had de jas al uit. Pake Poortinga scheerde het laatste schaap onder toeziend oog van alle kindjes, iedereen vond het prachtig om te zien.Het was...

Lees verder »